søndag den 4. maj 2014

5 års JUBILÆUM den 2 MAJ 2015

Det blev en fantastisk weekend
med utroligt mange glade fiskere i alle aldre
og mange fine fangster.
Der er billeder på denne blog og på facebook.

Video kommer snarest og nedenunder er nogle af tilbagemeldingerne:

Næste stævne som er 
5 års jubilæum 
bliver
LØRDAG DEN 2 MAJ 2015
Team La Vida takker også mange gange for et fantastisk arrangement, uden flyvende telte denne gang :) Som altid, god atmosphere, fantastisk hygge og masser af rare og flinke mennesker. Vi er ankommet til Klintholm Havn og ser frem til en god uge, og især næste års Haderslev Cup.
I ønskes alle god vind og flotte fisk, til næste gang vi ses. De bedste hilsener.

Team havbassen siger tak for en super dag og tak til Jan

Team Cognac siger også 1000 tak for et flot stævne, og en særlig tak til dig Jan og din familie/venner for at investere de mange timer, så vi andre har en super oplevelse. Vi kommer igen i 2015!

Hej Jan. Tak ,det er rigtig hyggeligt at være med nede ved jer, ses næste år. Mvh Ejnar Team Mona
Tak for en dejlig dag, godt gennemført arrangement

Team saturn 410 sport siger også mange tak for et fantastisk arrangement. Det var en kanon god dag med masser af hyggelige og festlige tosser som mig selv ;-) og fiskeriet var helt i top. Vi takker og bukker for de personer der har arrangeret denne dag, vi ses næste år :-) mvh team saturn

Igen i år blev det et rigtig godt stævne, SUPER Jan. ;-)
Jeg ankom kl halv fire fredag og kom hurtig i snak med  nogen på havnen, og kan jo se at man er gode til at hjælpe hinanden ved slæbestedet :-)
Fredag aften var der en rigtig god stemning ved grillen, i år blev det dog til mere søvn end sidste år ;-).
Vejret er vi jo ikke herre over, men igen i år var det godt, så regntøjet kunne blive i posen.
Jeg er klar til 2015, så nu har vi jo et år til at finde nye metoder i.
Tak for denne gang .Team Bonnie
Kurt N.

Hej Jan
Det er os der takker for en super hyggelig weekend, samt et kanon godt stævne med styr på alt, godt
styret af Dig.
Mvh. Peer  Team Gals Klint Camping


Hej Jan!
Mange tak for et rigtigt godt arrangement endnu et år. Vi er klar igen til næste år. Det har været en fornøjelse at være med, alle har et fantastisk humør. 
Mange hilsner fra
Team Barco :)

Hej jan. Mange tak for en rigtig hyggelig konkurrence. Det var som altid en fornøjelse at være med.

Hej vil bare lige sige tusinde tak for en kanon god dag på vandet med en masse andre der har samme interesse nemlig hygge fiskeri og tak til Jan Pedersen for et kanon godt stævne samt gode råd glæder os til næste gang  .stort tillykke med dem der kom på sejrsskamlen der var mange fine fisk at skue knæk og bræk fra TEAM LADY GITTE.

Vil gerne takke Jan for et godt stævne, vejret var perfekt, fangsterne der blev indvejet viser dygtige fiskere. For mit eget vedkommende var det et nyt område og fiske i og jeg har aldrig gået direkte efter de flade, men det var hyggeligt og prøve og skal udforskes noget mere.
Endnu engang tak for et godt stævne


Hej Jan
Vi vil også gerne benytte lejligheden til at sige rigtig mange tak for et rigtig godt stævne. Det er lige som det skal være – hygge og kammeratligt samvær.
Ooooog næste år husker vi at indveje alle arter – både som team og junior. Vi måtte løbe hen til indvejningen til sidst så der gik lidt ged i det J
Endnu engang tak og håber du stadig vil bruge tiden og har lysten til det store arbejde med at få et fedt stævne op at køre. Vi ses helt sikkert næste år igen.

Mange hilsener
Søren & Co
Team Itnaue


1 kommentar:

  1. Hej Jan. Vi siger også igen tak for et rigtig godt arrangement. Alt klappede jo som sædvane og alle var glade og med godt humør, Du gør et virkeligt stort og flot stykke arbejde som vi alle sætter stor pris på. Glæder os til næste år og det store jubilæum. Team Stella Maris.

    SvarSlet